Izvor: Sputnjik
26.02.2023 u 11:33
1

RIČARD BERONS OTKRIO: Evo šta može da promeni tok rata u Ukrajini

Rusija skuplja mnogo letelica u granicama koje dosežu Ukrajinu, kako aviona, tako i borbenih helikoptera, rekao je Berons.

Britanski general u penziji, ser RIčard Berons, rekao je za „Dejli star“ da jačanje uloge ruske vojne avijacije moglo bi da izmeni tok specijalne operacije u Ukrajini.

Prema njegovim rečima, ruske vojno-kosmičke snage su do sada malo učestvovale u borbenim dejstvima, ali korišćenje aviona i helikoptera, u kombinaciji s velikom količinom raketa, može ukrajinskom PVO sistemu da nanese veliku štetu i da utiče na situaciju.

STEŽE SE OBRUČ OKO BAHMUTA: Presečeni važni putevi za snabdevanje ukrajinske vojske

– Jedino što se sada razlikuje jeste osećaj da Rusija skuplja mnogo letelica u granicama koje dosežu Ukrajinu, kako aviona, tako i borbenih helikoptera – rekao je Ričard Berons.

Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da je ruska borbena avijacija oborila ukrajinske avine Su-24 i MiG-29 u područjima naselja Rozovka i Dimitrov u Donjeckoj Narodnoj Republici.

BONUS VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RIČARD BERONS OTKRIO: Evo šta može da promeni tok rata u Ukrajini”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter