Izvor: BSC HAPPY
20.02.2023 u 18:25
0

Rusi presreli ukrajinske podatke: U Lugansk stigao kontingent stranih plaćenika, među njima ima i žena!

Kontingent poljskih plaćenika, među kojima ima i žena, stigao je u oblast grada Kremina u Luganskoj Narodnoj Republici (LNR), rekao je u ponedeljak potpukovnik Narodne milicije u penziji Andrej Maročko.

„U rejonu grada Kremine primećeni su ne samo ukrajinski vojnici, već i strani plaćenici. Tokom analize presretnutih podataka, ustanovljeno je da je u blizini Kremine raspoređen kontingent stranih plaćenika, od kojih su većina državljani Poljske. Takođe je utvrđeno da među plaćenicima ima i žena“, rekao je Maročko.

Kina podržava ruski nacrt rezolucije koji je podnet Savetu bezbednosti UN za istragu terorističkog napada na Severni tok!

Vršilac dužnosti šefa LNR Leonid Pasečnik 18. februara rekao je da je situacija kod Kremine i Svatova na liniji dodira veoma teška zbog granatiranja od strane ukrajinske vojske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter