Izvor: Tanjug
18.08.2021 u 19:12
0

RUSI ZA MIROLJUBIVU POLITIKU: Unutrašnji problemi Avganistana se mogu rešiti pregovorima

Rusko ministarstvo spoljnjih poslova saopštilo je danas da su prve izjave i akcije talibana sugerisale da se unutrašnji problemi Avganistana mogu rešiti pregovorima u koje su uključene sve lokalne političke, etničke i verske snage.

VAŽNO:

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO TAJNU O DIPLOMATIJI SRBIJE: Evo kako su vođeni pregovori Avganistana i talibana!

GRUBJEŠIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija bi trebalo da PRIMI IZBEGLICE iz Avganistana! To bi bio MUDAR POTEZ!

Vučić sutra obilazi Prokuplje, Blace i Brus!

DR TIODOROVIĆ SAOPŠTIO TRAGIČNE VESTI: Mladić (22) preminuo od KORONE – bio nevakcinisan!

To su zaključili ruski i kazahstanski ministri spoljnih poslova Sergej Lavrov i Muhtar Tleuberdi u današnjem telefonskom razgovoru čija je tema bila situacija u Avganistanu.

Talibani su u utorak na prvoj konferenciji za novinare nakon zauzimanja Kabula poručili da žele mirne odnose sa drugim zemljama, kao i da će poštovati prava žena koja im pripadaju po šerijatskom zakonu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter