Izvor:
01.11.2019 u 14:45
0

RUSIJA I TURSKA IZVRŠILE PRVO PATROLIRANJE U SIRIJI: Devet vojnih vozila na terenu! (FOTO)

Rusija i Turska završile su prvo zajedničko patroliranje na severoistoku Sirije, saopštilo je danas tursko ministarstvo odbrane.

– Kao što je i planirano, turske i ruske jedinice završile su prvo zajedničko patroliranje u regionu Al-Darbesija, uz podršku bespilotnih letelica. Patrole su izvedene u dubini od 10 kilometara od granice sa Turskom, na dužini od 87 kilometara – navodi se u saopštenju.

Patrole su počele oko 12:00 satipo lokalnom vremenu i trajale oko četiri sata.

Tursko ministarstvo odbrane objavilo je ranije danas na Tviteru da je patroliranje počelo u regionu Al-Darbasija i da pored turskih i ruskih trupa učestvuju i oklopna vozila i dronovi.

Kako je navedeno, zajedničke patrole sastoje se od devet vojnih vozila, uključujući rusko oklopno vizilo za prevoz osoblja.

Izvor: Tanjug
Foto:
dailysabah.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter