Izvor: ria
22.03.2024 u 21:08
0

RUSIJA OPTUŽUJE AMERIKU: Bili su svesni šta će se desiti

Ministarstvo spoljnih poslova optužilo je Sjedinjene Države da su svesne terorističkog napada na Krokus

Ambasador ruskog Ministarstva spoljnih poslova na specijalnim zadacima za zločine kijevskog režima Rodion Mirošnik prokomentarisao je teroristički napad u koncertnoj dvorani Krokus siti hola u Krasnogorsku . O tome je pisao na svom Telegram kanalu.

Prema rečima diplomate, SAD su unapred znale za pripremu terorističkog napada u Krokusu. On je podsetio da je Vašington ukazao na „mesta gde se ljudi okupljaju” i „koncerte”.

„Ciničan, pripremljen, krvavi teroristički napad. Iz nekog razloga, Amerikanci su unapred znali za njegovu pripremu, upravo ukazujući na „mesta okupljanja“ i „koncerte“, primetio je Mirošnik.

Ambasador je sugerisao da su napadači imali borbeno iskustvo ili obuku.

Večeras  u koncertnoj dvirani Krokuis Siti  je počela pucnjava pre koncerta grupe Piknik. Svedoci su kasnije prijavili tri strelca u maskirnim uniformama. Tada su se pojavili snimci petorice nepoznatih muškaraca koji drže mitraljeze u rukama. Postoje i informacije o žrtvama napo je zvanični predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter