Izvor: Tanjug
05.11.2022 u 11:10
0

RUSIJA SE OPREMILA MESECIMA PRE RATA: Iran priznao sve u vezi dronova!

 Iranski ministar inostranih poslova Hosein Amirabdolahian priznao je danas prvi put da je Iran isporučio Rusiji dronove, navodeći da su te letelice isporučene Moskvi pre napada na Ukrajinu.

Amirabdolahian je izjavio u Teheranu da je Iran isporučio Rusiji ograničeni broj dronova mesecima ranije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iranski ministar je rekao da Iran nije upoznat sa tim da Rusija koristi iranske dronove u napadima na Ukrajinu i pozvao Kijev da dostavi Teheranu dokaze za te tvrdnje.

RAISI PORUČIO BAJDENU: „Iran je oslobođen pre 43 godine“!

Ukoliko se dokaže da su te tvrdnje tačne, Iran neće biti indiferentan prema tom pitanju jer se zalaže za prekid sukoba u Ukrajini, rekao je Amirabdolahian.

Iranski zvaničnici su prethodno negirali da je Teheran isporučio Rusiji dronove kamikaze.

Zapadne zemlje su optužile Rusiju da koristi dronove kamikaze iranske proizvodnje za napade na objekte energetske infrastrukture širom Ukrajine.

SAD i zapadni saveznici pozvali su pred Savetom bezbednosti generalnog sekretara UN Antonija Gutereša da bude ispitano da li je Rusija koristila iranske dronove za napad na civile u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter