Izvor: Kurir.rs
22.01.2024 u 12:02
0

RUSIJA UVODI DRAKONSKE KAZNE: Ko širi laži o ratu u Ukrajini ostaje bez svega

U ruskom parlamentu danas je počela rasprava o nacrtu zakona prema kojem bi država Rusija dobila ovlašćenja da zapleni imovinu građanima osuđenim za klevetu oružanih snaga ili za javno pozivanje na “radnje koje podrivaju bezbednost države“.

RUSI BIJU, BOGA NE MOLE: AMERIKANCI priznali o otkrili šta je RUSIJA uništila u UKRAJINI!

U obrazloženju predloga zakona se navodi da se u cilju suzbijanja finansiranja krivičnih dela, kao i drugih aktivnosti usmerenih protiv bezbednosti Ruske Federacije, nacrtom zakona predlaže da se Krivični zakon Ruske Federacije dopuni mehanizmom koji predviđa konfiskaciju novca, dragocenosti i druge imovine koja se koristi ili je namenjena za njihovo finansiranje, prenosi RIA Novosti.

RUSI BIJU, BOGA NE MOLE: AMERIKANCI priznali o otkrili šta je RUSIJA uništila u UKRAJINI!

Predsednik donjeg doma parlamenta Državne dume Vjačeslav Volodin nazvao je nacrt „zakonom o nitkovima“.

„Svako ko pokuša da uništi Rusiju, izda je, mora da se u skladu sa tim nazove i nadoknadi štetu zemlji u vidu svoje imovine“, poručio je on.

Kako prenosi Rojters, prema nacrtu zakona, država bi mogla da, na primer, zapleni imovinu Rusa koji su napustili zemlju i kritikovali rat, ali koji svoju nepokretnu imovinu u Rusiji rentiraju i tako ostvaruju profit.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter