Izvor: Tanjug
17.08.2022 u 22:12
0

RUSKI AMBASADOR U SAD: Mnogi bi želeli da vide Lavrova na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u septembru!

Predstavnici mnogih zemalja želeli bi da vide ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u septembru, izjavio je danas ruski ambasador u Vašingtonu Anatolij Antonov za TV kanal „Rosija-24“.

„Dobijamo mnogo pitanja da li će ministar doći na Generalnu skupštinu UN, pa se može slobodno reći da bi mnogi želeli da vide Sergeja Viktoroviča na Generalnoj skupštini UN“, poručio je Antonov, a prenela je agencija TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIGLA UPOZORENJA: Ukoliko prekine isporuke gasa iz Rusije, Nemačka će imati dovoljno tog energenta samo za dva, do dva i po meseca!

On je podsetio na nedavne posete ministra Aziji i Africi, gde su ga, kaže, čekali i tražili da ga vide.

Takođe je rekao da američka administracija „lovi“ Ruse u inostranstvu.

„Registrovali smo 58 hapšenja Rusa od 2008. godine. Vredno je pažnje da globalna zajednica i međunarodne organizacije za ljudska prava ćute o tome“, naveo je Antonov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter