Izvor: Sputnik Srbija
15.07.2022 u 19:02
0

RUSKI DIPLOMATA: Rusija neće zaboraviti zapadnim zemljama isporuku naoružanja Kijevu od koga su umirali ukrajinski i ruski civili!

Rusija neće zaboraviti zapadnim zemljama isporuku naoružanja Kijevu od koga su umirali ukrajinski i ruski civili, izjavio je zamenik ruskog ambasadora u Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski.

„Isporuke naoružanja i ubistva ljudi zapadnim oružjem, mislim, da to nećemo zaboraviti. To je veoma bolno iskustvo koje ne znam kako da prevaziđemo“, rekao je on za „TNT radio“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je kao primer naveo Nemačku i Francusku i naglasio da se ne može to zaboraviti i početi od nule kada se zna da nemačka artiljerija ubija ljude u Rusiji i Ukrajini i 75 godina nakon pobede Sovjetskog Saveza u Drugom svetskom ratu.

UKRAJINA SPREMA PLANOVE ZA OSLOBAĐANJE ZEMLJE: Kijev planira da dođe do međunarodno priznatih granica od 1991. godine!

Ranije je američki predsednik Džozef Bajden saopštio je da će Ukrajini biti upućen novi paket vojne pomoći koji će obuhvatiti i višecevne bacače raketa HIMARIS. Kako je navedeno, Kijevu će biti isporučena četiri ova sistema. U Vašingtonu ističu da su ih ukrajinske vlasti uverile da neće koristiti to oružje za napade na objekte na teritoriji Rusije.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je ranije da želja Zapada da Ukrajina pobedi Rusiju na bojnom polju samo umanjuje mogućnost mirovnog procesa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter