Izvor: sputniknews.com
26.04.2022 u 17:28
0

SAD stvaraju veštačku globalnu krizu!

Prema oceni sekretar Saveza bezbednosti Rusije Nikolaja Patruševa, SAD stvaraju veštačku globalnu krizu kako bi prevladale sopstvene ekonomske probleme i kako bi se bogatile, pre svega na račun Evrope.

On je podsetio da Amerika, u pokušaju da održi sopstvenu ekonomiju i spreči krizu, aktivno puni svoje banke, biznis i stanovništvo novcem datim pod hipoteku državi. Rezultat toga je visok tempo inflacije u Americi i Evropi, pri čemu je spoljni dug SAD premašio 30 biliona dolara, naveo je sekretar Saveta bezbednosti Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Snažne optužbe na račun Kijeva! HITLER JE MAŠTAO O UNIŠTENJU RUSA, A SADA ONI KOJI SLEDE NJEGOVE ZAVETE POKUŠAVAJU TO DA UČINE SLOVENSKIM RUKAMA!

Prema njegovim rečima, SAD iz nekog razloga računaju na bankrot Rusije, iako je u samoj Americi došlo vreme da ga objavi zbog velikih problema u ekonomiji.

Prema njegovim rečima, glavni uslov za zaštitu ruske ekonomske bezbednosti jeste strukturno prestrojavanje ekonomije na savremenoj tehnološkoj osnovi.

„Nismo protiv tržišne ekonomije i učešća u svetskim proizvodnim lancima, ali jasno nam je da Zapad drugim zemljama dozvoljava da budu njegovi partneri samo onda kada njemu to odgovara. Zbog toga je najvažniji uslov za osiguravanje ekonomske bezbednosti Rusije oslanjanje na unutrašnji potencijal zemlje, strukturno prestrojavanje ekonomije na savremenoj tehnološkoj osnovi“, rekao je Patrušev.

On je dodao da je projekat stvaranja u Rusiji valutno-finansijskog sistema, u kojem je rublja zaštićena zlatom i robom – valutnim vrednostima – predložila naučna zajednica i da taj sistem sada analiziraju eksperti.

„Za suverenizaciju bilo kog nacionalnog finansijskog sistema njegova platna sredstva moraju da imaju unutrašnju vrednost i stabilnost cena koji ne zavise od dolara“, naglasio je Patrušev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter