Izvor: tanjug
26.01.2021 u 08:54
0

SAMOUVERENI BAJDEN SA NOVIM PLANOM: Amerika će do leta da ima kolektivni imunitet

Predsednik SAD Džozef Bajden očekuje da Amerika do leta bude na dobrom putu da postigne kolektivni imunitet, jer je novi plan da se dnevno vakciniše 1,5 miliona građana.

PROČITAJTE JOŠ

OD SUTRA NOVA PRAVILA ZA VAKCINACIJU! Morate ispuniti ovaj uslov, a EVO I KAKO!

ŠEŠELJ U „POSLE RUČKA“ Primiću kinesku vakcinu, „Fajzerova“ nije dovoljno ispitana

DR ŠEKLER O NOVOM SOJU KORONE: Manje virusa je potrebno da biste se zarazili!

MINISTARSTVO SE OGLASILO: Trudnice i porodilje neće biti oštećene!

POČINJE PROIZVODNJA SPUTNJIKA V! Čeka se odobrenje Ministarstva zdravlja!

Distribucija vakcina milionima Amerikanaca biće, kako je rekao, „logistički izazov koji prevazilazi sve što je do sada pokušano u SAD.

– Smatram da mi to možemo. Uveren sam da ćemo do leta biti na dobrom putu da steknemo kolektivni imunitet ili da vakcinišemo 300 miliona Amerikanaca – rekao je Bajden.

Bajden je rekao da je uveren da SAD mogu da pobede korona virus, ali da će morati da se sa kovidom nose i početkom jeseni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter