Izvor: happybsc
24.08.2023 u 13:34
0

SANDUK SKUPOG VINA KOBAN ZA PRIGOŽINA: Bomba je prošvercovana u sanduku vina?

Bomba u sanduku sa skupim vinom? Pojavile su se prve teorije o padu Prigožinovog aviona, kobna je bila pošljika ukrcana pred poletanje

Uzrok pada aviona još nije jasan, ali društvenim mrežama kruži nekoliko nepotvrđenih teorija da je „bomba bila skrivena u pošiljki skupog vina“. Ovi navodi pojavili su se na Telegramu, a prema njima bomba je bila skrivena u sanduku vina koji je ukrcan u avion nekoliko minuta pre poletanja. Druga verzija te iste teorije je da je eksploziv bio sakriven u ambalaži vina.

Burna biografija JEVGENIJA PRIGOŽINA: Počeo kao prodavac viršli EVO KO JE BIO

Za sada, niko od ruskih zvaničnika nije komentarisao šta je dovelo do pada. Zvačino je saopšteno samo da je istraga pokrenuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter