Izvor: Happy BSC
12.04.2022 u 08:13
0

SIN BAJDENA JE STALNO UDUVAN, A IMA SNIMAK I GDE JE U ODNOSU SA DETETOM! ON JE PEDOFIL! Srpski politikolog ŠOKIRAO Milomira Marća sa jezivim detaljima

Politikolog i analitičar Aleksandar Pavić je u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ koju vodi i uređuje Milomir Marić izneo jezive detalje o Hanteru Bajdenu, sinu američkog predsednika.

Kada je na red došla tema „Hanter Bajden“ i njegovi podaci iz „ukradenog“ laptopa, Pavić je otvorio dušu i rekao nešto što niko u Srbiji nije do sada imao prilike da čuje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Radi se o sledećem, o takozvanoj „Kontroli štete“, koja je sada na delu. Znate, čovek koji je dekodirao laptop Hantera Bajdena on je pobegao iz zemlje i poneo sa sobom hard disk sa svim podacima i njih polako pušta vesti. Kao nekada Vikilist – rekao je Pavić i dodao:

– Hanter Bajden tako je na nekim mestima bukvalno naduvan, na drugim mestima je sa detetom što je pedofilija. To su užasni snimci. To je izbilo sve na vidilo. U najstarijem američkom listu je tako izašao članak u kome se kaže da je Hanter Bajden doneo laptop na popravku i verovatno je uduvan i od tog kreka ga zaboravio.

Ove reči Pavića odmah su postale pravi hit na društvenim mrežama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter