Izvor: Sputnik Srbija
31.08.2022 u 22:24
0

SNAŽNA PORUKA IZ BUNDESVERA: Zapad ne treba da potcenjuje vojnu moć Rusije! Ruske Vazdušno-kosmičke snage predstavljaju opasnost za NATO!

Zapadne zemlje ne treba da potcenjuju vojnu moć Rusije tokom izvođenja specijalne operacije u Ukrajini, rekao je inspektor Oružanih snaga Nemačke, general Eberhard Zorn za agenciju Rojters.

„Veliki broj ruskih kopnenih snaga je trenutno, možda, i vezan za Ukrajinu, ali čak i ako je to tako, ne bi trebalo da potcenjujemo potencijal ruske Kopnene vojske za otvaranje drugog fronta“, rekao je Zorn.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STALNI PREDSTAVNIK RUSIJE PRI EU: Dosad usvojen paket sankcija je prilično bolan za EU! Još jedan paket bi udario jače!

Kako tvrdi, veliki deo ruske Ratne mornarice nije uključen u specijalnu operaciju u Ukrajini, a ruske Vazdušno-kosmičke snage „i dalje imaju značajan potencijal, što takođe predstavlja opasnost za NATO“.

Prema pisanju Rojtersa, Zorn je istakao da „Bundesver redovno podržava misije NATO-a za patroliranje vazdušnim prostorom baltičkih zemalja“, a takođe pažljivo prati dešavanja u Baltičkom moru. Takođe je pomenuo da ruska vojska poseduje „ogromne zalihe“ naoružanja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter