Izvor: Novosti
29.08.2021 u 17:39
0

ŠOJGU O UKRAJINI: Nije pretnja za Rusiju-nadamo se da će prestati „nacionalističke bahanalije“

Ukrajina nije pretnja Rusiji i ostaje nam da se nadamo da će se završiti „nacionalističke bahanalije“ u toj zemlji, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu.

– Ja ne bih o Ukrajini govorio kao o pretnji. Smatram da je Ukrajina i ukrajinski narod bratski narod. To nisu samo naši susedi, mi smo jedan narod. Čak ne želim da polemišem niti da razmišljam na tu temu – rekao je Šojgu. 

VAŽNO: 

MNOGO SMO JAKI! Vojska Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

MINISTAR VULIN PORUČIO: Dok Srbiju vodi predsednik Vučić, Republika Srpska će biti čuvana i sačuvana

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

TIODOROVIĆ O POŠTOVANJU MERA: Epidemiolog otkrio za koje restrikcije se zalaže!

On je rekao da je situacija u Ukrajini veštački stvorena, ali se u Rusiji nadaju da će se ona jednom promeniti.

– Verujemo i nadamo se da će se ta situacija jednom promeniti i da će se tamo pojaviti čovek koji će prekinuti te nacionalističke bahanalije koje apsolutno nemaju ni istorijske, ni činjenične, niti bilo koje druge osnove – naveo je ministar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter