Izvor: sputniknews.com
25.04.2022 u 17:21
0

ŠOK! Uhapšeni neonacisti planirali atentate i na rukovodstvo MIA Rosija sevodnja! (VIDEO)

Neonacisti koji su uhapšeni u Moskvi planirali su, pored poznatog ruskog novinara Vladimira Solovjova, ubistva generalnog direktora MIA Rosija sevodnja Dmitrija Kiseljova, glavne urednice RT-a Margarite Simonjan i drugih, saopštila je Federalna služba bezbednosti (FSB) Rusije, koja je objavila video-snimak sa svedočenjima uhapšenih.

„Razmatrana su ubistva ljudi koji su nosili propagandu, odnosno Solovjov, Kiseljov, Skabejeva, Popov, Keosajan, Simonjan“, rekao je jedan od uhapšenih, koji je priznao krivicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UKRAJINSKI NACISTI KORISTE LJUDE KAO ŠTIT U AZOVSTALU! Marija Zaharova rakrinkala sve LAŽI Kijeva

FSB je, takođe, saopštila da su uhapšeni neonacisti priznali da su ispunjavali nalog od Službe bezvednosti Ukrajine. „Služba bezbednosti Ukrajine“, odgovara jedan od uhapšenih na pitanje ko im je davao zadatke.

Drugi uhapšeni, koji je koordinisao rad ostalih neonacista, priznao je da je po nalogu SBU naredio saradnicima da pod hitno „uklone“ novinara Ruske državne radio-televizije Vladimira Solovjova.

FSB je u ponedeljak saopštila da je uhapšena grupa članova neonacističke terorističke organizacije „National Socialism/White Power“ koja je zabranjena u Rusiji. Reč je o ruskim državljanima koji su planirali da, po nalogu Službe bezvednosti Ukrajine, ubiju novinara Vladimira Solovjova.

Članovi organizacije su priznali da su planirali da izvrše ubistvo, nakon kog su nameravali da se sakriju u inostranstvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter