Izvor: Happy BSC
15.06.2022 u 16:30
0

ŠOKANTNA OBJAVA KADIROVA Lider Čečena objavio je snimak borbi u Lugansku i poručio: „Bacač granata je uništio neprijatelje, one koji su bežali dokrajčili su mitraljezi!“ (VIDEO)

Lider Čečena Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram nalogu novi snimak borbi iz Luganska između čečenskih specijalnih snaga i ukrajinske vojske.

On je uz objavu poručio da čečenski vojnici nacionalističke i banderovske grupe jure po šumama i poljima i da su jednu sustigli i uništili bacačem granata i mitraljezima.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Vojnici čečenskih specijalnih snaga pod komandom mog dragog brata, heroja Rusije Zamida Čalajeva nastavljaju da teraju nacionalističke i banderovske grupe po šumama i poljima Luganske Narodne Republike. Na ovim snimcima možete videti kako su ih borci specijalnog puka sustigli između naselja, toliko da više nisu mogli pobeći bilo gde. Naš bacač granata je dobro odradio posao i uništio je neprijateljsku grupu odmah u zaklonu. Ostale nacionaliste koji su poleteli za petama već su dokrajčili mitraljezi. Potom su borci pročešljali svaki deo zone sukoba i pobrinuli se da svi ciljevi budu odmah uništeni. Upravo tako naši borci rade svaki put: bez nepotrebne gužve, efikasno i efektivno. Ovo objašnjava stabilan uspeh čečenskih jedinica u specijalnoj operaciji u Ukrajini. Želim im da se i dalje pridržavaju razvijene taktike do potpunog uništenja cele nacionalističke i banderovske hunte“, napisao je Kadirov u svojoj objavi!

PUTIN NAGRADIO ORDENOM ŽUKOVA ODRED ORUŽANIH SNAGA RUSIJE: Evo kome je dodeljen ORDEN ZA ISPOLJENO HEROJSTVO

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter