Izvor: BSC HAPPY
18.02.2023 u 12:50
1

ŠOKANTNO PRIZNANJE FON DER LAJEN: Otkrila sve o sankcijama protiv Rusije!

Ursula fon der Lajen dodala je da su sankcije trebalo da pogode visokotehnološku i nezamenljivu zapadnu robu na ruskom tržištu.

Zemlje Evropske unije i SAD počele su da rade na sankcijama Rusiji pre početka specijalne operacije u Ukrajini, izjavila je šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen tokom Minhenske bezbednosne konferencije, a na njenom Tviter nalogu objavljen je snimak govora šefice EK.

Prema njenim rečima, Evropu su na to podstakli obaveštajni podaci o raspoređivanju ruskih trupa na granicama Rusije koje je objavio Vašington.

– Moj kabinet, Evropska komisija, počeo je da radi sa Belom kućom i Ministarstvom finansija već u decembru na mogućim sankcijama Rusiji u slučaju sukoba sa Ukrajinom. U stvari, nadali smo se da nećemo morati da upotrebimo te sankcije – rekla je fon der Lajen.

„Ukrajina je ostvarila impresivan napredak na putu ka EU!“ Poruka predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen

Ona je dodala da su, pre svega, sankcije su trebalo da pogode visokotehnološku i nezamenljivu zapadnu robu na ruskom tržištu.

Ranije je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao da se Severnoatlantska alijansa spremala za sukob u Ukrajini od 2014. godine.

On je napomenuo da ruska specijalna operacija „nije promenila savez“, već je samo pokazala važnost najvećeg jačanja kolektivne odbrane koju je on sproveo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOKANTNO PRIZNANJE FON DER LAJEN: Otkrila sve o sankcijama protiv Rusije!”

  1. PA STA VISE TA GUSKA OCE PA MORA RUSIJA KAO I SVAKA DRZAVA DA MISLI O SVOM NARODU I DA STITI IH PA SAMO NATO JE REKO DA 2014 SPREMNO PA STO SE NE UMJESA KAD IMA TOLIKA MUDA ALI MI SE CINI DA ONI VIDE GDJE JE TVRDO

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter