Izvor: Sputnik Srbija
22.06.2022 u 19:17
0

ŠOLC: Treba sačuvati Osnovački akt Rusija-NATO! Nemačka šalje PVO sisteme Ukrajini

Nemački kancelar Olaf Šolc rekao je u Bundestagu da treba sačuvati Osnovački akt Rusija-NATO.

Kancelar, čije reči citira „Tagesspiegel“, precizirao je da bi Moskva takav korak mogla da iskoristi u svoje svrhe. Šolc je istovremeno rekao da je partnerstvo sa Rusijom, sve dok ona vodi sadašnju politiku, nemoguće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je takođe uverio zemlje na istoku NATO-a da se mogu osloniti na Nemačku, obećao da će nastaviti političku, ekonomsku i finansijsku podršku Ukrajini, kao i da će tu zemlju snabdevati oružjem.

ŠOLC PREDLAŽE MARŠALOV PLAN ZA UKRAJINU: Obnova države će biti zadatak za generacije

Kancelar je napomenuo da se ukrajinski vojnici obučavaju za korišćenje nemačkih samohodnih protivvazdušnih sistema „Gepard“, narednih dana će početi sa obukom za upravljanje višecevnim raketnim sistemima.

Šolc je dodao da su pre nekoliko dana Nemačka i Ukrajina potpisale ugovor o isporuci nemačkih PVO sistema IRIS-T, najsavremenijeg oružja ove klase koje ima Nemačka.

Britanska ministarka spoljnih poslova Liz Trus je početkom aprila rekla da je prošlo vreme osnovnog akta Rusija-NATO i da je potreban novi pristup bezbednosti u Evropi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter