Izvor: Telegraf
17.09.2021 u 17:12
0

SRUŠIO SE NADVOŽNJAK U IZGRADNJI U INDIJI: Povređeno najmanje trinaest osoba!

Istražitelji su saopštili da veruju da više niko nije zarobljen između ruševina.

Najmanje je trinaest osoba povređeno je kada se u petak u ranim jutarnjim časovima srušio deo nadvožnjaka u izgradnji na čvorištu MTNL u kompleksu Bandra-Kurla u predgrađu Mumbaija.

Gradska uprava za upravljanje katastrofama je u saopštenju navela da incident se dogodio oko pola pet ujutru. Oni dalje navode da su svi povređeni stabilno i nalaze se na lečenju u bolnici Desai.

PROČITAJTE JOŠMAKRON PREDSTAVIO MAKETU SUPER BRZOG VOZA: Voz će početi da saobraća 2024. godine!

Većina povređenih su radnici koji su bili na licu mesta.

Vlasti su saopštile da je na lokaciji u trenutku nesreće bilo 24 radnika, dva inženjera i dva nadzornika. Mnogi su radnici uspeli su da pobegnu, ali uje na žalost deo njih ostao zarobljen ispod konstrukcije, ali su oni u međuvremenu izvučeni na sigurno.

PROČITAJTE JOŠRUSIJA zaustavila hakerske napade na sajt za glasanje

Istražitelji su saopštili da veruju da više niko nije zarobljen između ruševina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter