Izvor: Sputnik Srbija
22.08.2022 u 18:47
0

STALNI PREDSTAVNIK RUSIJE U UN NEBENZJA: Zapad pomaže Kijevu u njegovim pokušajima nuklearnih ucena!

Zapad pomaže Kijevu u pokušajima nuklearne ucene oko Zaporoške nuklearne elektrane, izjavio je stalni predstavnik Rusije pri UN Vasilij Nebenzja na sednici Saveta bezbednosti UN.

„Poslednje nedelje zapadni pokrovitelji Ukrajine u suštini pomažu Kijevu u njegovim pokušajima nuklearnih ucena, ignorišući činjenicu da Oružane snage Ukrajine granatiraju Zaporošku nuklearnu elektranu“, rekao je Nebenzja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAHAROVA: „Umešanost kijevskog režima u terorističku aktivnost nije slučajnost i nije izolovan slučaj! To je neonacistički mentalitet u kombinaciji sa terorizmom…“

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš pozvao je na dijalog u cilju rešavanja situacije oko Zaporoške nuklearke.

„Ponovo potvrđujem da UN imaju u Ukrajini logističke i bezbednosne mogućnosti da podrže slanje misije Međunarodne agencije za nuklearnu energiju iz Kijeva u Zaporožje“, rekao je Gutereš.

Ranije je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Sergej Rjabkov izjavio da Moskva računa na to da će biti realizovana poseta misije Međunarodne agencije za nuklearnu energiju Zaporoškoj nuklearnoj elektrani, te da će nastaviti sa radom na njenoj organizaciji. Kako je ranije saopšteno, poseta stručnjaka IAEA Zaporoškoj nuklearki bila je dogovorena još u junu, ali je obustavljena od strane rukovodstva UN.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter