Izvor: AGNECIJE
12.10.2023 u 07:59
1

STRAŠNE PRETNJE NETANJAHUA: „Zbrisaćemo Hamas sa lica zemlje“

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu obratio se naciji, zajedno sa liderom opozicione stranke Benijem Gancom, nakon što su se njih dvojica saglasili da formiraju hitnu vladu koja bi usmeravala rat protiv Hamasa.

Formiran je novi ratni kabinet koji čine Netanjahu, Ganc i izraelski ministar odbrane Joav Galan. Tokom borbi sa Hamasom, vanredna vlada neće se baviti nikakvom nepovezanom politikom ili zakonima, rekli su Netanjahu i Ganc u zajedničkom saopštenju, prenosi Gardijan.

RAT NA BLISKOM ISTOKU: 300.000 rezervista na granici kod Gaze, Izrael preti da će „zbrisati Hamas“, kakav je odnos snaga

Netanjahu je rekao da su svoje nesuglasice ostavili po strani „jer je na kocki sudbina države“. Govoreći uz Ganca i Galanta, uporedio je napad Hamasa sa brutalnim ubistvima koje je izvršila Islamska država.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “STRAŠNE PRETNJE NETANJAHUA: „Zbrisaćemo Hamas sa lica zemlje“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter