Izvor: Tanjug
02.03.2021 u 20:04
0

STRAVIČNA NESREĆA U KALIFORNIJI: Najmanje 12 poginulih u lančanom sudaru

Najmanje 12 ljudi poginulo je danas u lančanom sudaru na jugu Kalifornije, oko 16 kilometara severno od meksičke granice, javlja CNN.

NAJVAŽNIJE OVOG UTORKA

(UZNEMIRUJUĆE) JEZIV ZLOČIN USTAŠA U PREBILOVCIMA! Trifko ugledao ostatke trudne supruge i srce mu puklo od tuge (VIDEO)

SKANDAL NA CETINJU! „UA, IZDAJNICI, NIJE OVO SRBIJA“! Crnogorci uklonili trobojku sa groba kralja Nikole! (FOTO)

DRAMATIČNI SKOK! Nove zabrinjavajuće korona brojke

OVO ČEKA REPERA: Rasta ponovo pred sudom, sledi konačna odluka o kazni!

UHAPŠENE Mimi Oro i Tijana Ajfon: Starlete sa lisicama na rukama!

Nesreća se dogodila kada je jedno vozilo udarilo u šleper koji je vozio prema severu državnom rutom 115 u okrugu Imperial u Kaliforniji, kažu u policiji.

Zvaničnik vatrogasne službe okruga Imperial rekao je za Los Anđeles Tajms da su primili poziv o saoobraćajnoj nesreći sa više smrtnih ishoda, a u kojem su učestvovali vozilo s prikolicom i putničko vozilo.

Četiri osobe su prebačene helikopterom u regionalni medicinski centar u Palm Springsu, rekao je portparol bolnice novinarima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter