Izvor: Tanjug
03.10.2022 u 16:30
0

Švedska saopštila da curenje gasa iz Severnog toka 2 i dalje traje!

Curenje gasa iz gasovoda Severni tok 2 i dalje traje, navodi se u današnjem saopštenju švedske obalske straže (OS).

– U predviđanjima iznetim na osnovu ranije analize sa upravom Severnog toka kaže se da bi curenje moglo prestati u nedelju, pa bi se moglo reći da ona već važe za gasovod Severni tok 1 – navodi se u saopštenju OS i dodaje da se na Severnom toku 2 od juče povećao obim curenja na površini mora i sada je prečnik iscurelog gasa na površini mora obima od oko 30 metara, saopšteno je iz švedske obalske straže.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz obalske straže su potvrdili da se preduzimaju neophodne mere predostrožnosti u okviru operacije zaštite životne sredine s obzirom da postoji rizik da bi curenje gasa moglo da potraje.

Dogovor Švedske, Danske i Nemačke: Policije ove tri zemlje će sarađivati kako bi se otkrio uzrok eksplozije na Severnom toku!

Ranije danas, Gasprom je saopštio da je pritisak u gasovodima stabilizovan i da je prestalo curenje gasa u oštećenim delovima sistema Severni tok.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter