Izvor: kurir.rs
03.10.2020 u 08:42
0

SVI UZ TRAMPA: Lider Severne Koreje poželeo brz oporavak predsedničkom paru SAD

Severnokorejski predsednik Kim Džong Un poželeo je američkom predsedniku Donaldu Trampu i njegovoj supruzi Melaniji brz oporavak od kovid-19, javlja Asošiejted pres.

Kim se iskreno nada da će se Donald i Melanija Tramp oporaviti što je brže moguće i šalje im pozdrave, prenela je korejska novinska agencija KCNA.

Tramp je u petak saopštio da su on i njegova supruga pozitivni na korona virus. Lideri širom sveta su im poželeli brz oporavak.

Kim i Tramp su svojevremeno razmenili uvrede i pretnje potpunim uništenjem, nakon što je Severna Koreja 2017. godine sprovela niz testiranja oružja koji su imali za cilj sticanje sposobnosti za pokretanje nukleranog napada na SAD.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ U NEZVANIČNOJ POSETI BEOGRADU NA VODI: Predsednika Srbije ovakvog do sada niste videli (FOTO)

PREŽIVELA JE HOROR: Tukao me svake sedmice, lomio zube i rebra

ISKORISTITE VIKEND SA TOPLIM VREMENOM: Sutra uveče nagli pad temperature

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU: Tri saobraćajke, bez teško povređenih

TRAMP NIJE PRENEO NADLEŽNOST NA PENSA

Međutim, severnokorejski i američki lider prestali su s takvom retorikom nakon što je Kim stupio u kontakt s Trampom 2018. godine, radi razgovora o budućnosti njihovog naprednog nuklearnog arsenala.

Nakon toga dvojica lidera sastala su se tri puta, ali su njihovi susreti malo napredovali otkako se njihov drugi sastanak u Vijetnamu završio bez postizanja dogovora posle spora oko sankcija koje je SAD uvela Severnoj Koreji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter