Izvor: Alo.rs
22.10.2020 u 09:06
0

TEŠKA NOĆ NA KAVKAZU: Totalni rat na celom frontu, Jermeni broje velike žrtve!

Ministarstvo odbrane Azerbejdžana saopštilo je da su i danas nastavljene borbe oko Nagorno-Karabaha na celoj liniji fronta.

Prema saopštenju Ministarstva, borbe su različitim intenzitetom vođene juče i tokom noći u pravcu Agdere-Agdam, Fizuli-Džabrail i Zangilan-Kubadli.

SAZNAJTE JOŠ…

Danas SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Razmatraju se NOVE MERE!

Stvaran BROJ ZARAŽENIH u Meksiku PREŠAO MILION!

U Crnoj Gori od posledica KORONE ŽIVOTNO UGROŽENO 16 pacijenata!

– Neprijatelj je granatirao odbrambene položaje azerbejdžanske vojske lakim naoružanjem, minobacačima i topovima- stoji u saopštenju, prenosi Tass.

Dodaje se da su azerbejdžanske snage prisilile jermensku stranu na povlačenje sa važnih tačaka i brojnih pozicija u oblasti Kubadli, uz teške gubitke u ljudstvu i naoružanju.

Jermenija i Azerbejdžan postigli su u subotu drugi po redu sporazum o humanitarnom prekidu vatre koji je stupio na snagu u ponoć po lokalnom vremenu, ali su dve zemlje odmah počele da optužuju jedna drugu za kršenje primirja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter