Izvor: sputniknews.com
30.04.2022 u 22:10
0

Tokom dana likvidirano više od 200 ukrajinskih ekstremista, uništeno 17 vojnih objekata!

Ruska avijacija uništila je tokom dana više od 200 ukrajinskih ekstremista i 23 jedinica oklopne tehnike ukrajinske vojske, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov.

Kako je precizirao, uništena su dva komandna centra, devet lokacija sa ljudstvom i tehnikom, kao i pet skladišta municije i goriva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DOLIVAJU ULJE NA VATRU! Pentagon obučava UKRAJINCE u vojnoj bazi u NEMAČKOJ!

Konašenkov je rekao i da je tokom dana visokopreciznim raketama uništeno još 17 vojnih objekata u Ukrajini – osam lokacija gde su bili bazirani vojnici i tehnika, pet lokacija sa artiljerijama i višecevnim bacačima raketa, kao i dve baze. Raketama je uništeno i skladište municije za raketno-artiljerijsko naoružanje i to u Dnjepropetrovskoj oblasti.

Sa druge strane, naveo je ruski general, ruski sistemi protivvazduhoplovne odbrane oborile su ukrajinski avion Su-25 i dva drona, a presretnuto je i 12 projektila lasniranih iz ukrajinskog sistema „Smerč“ nad Kamenkom u Donjeckoj Narodnoj Republici.

„Ukupno je do sada uništeno skoro 1.200 ukrajinskih artiljerijskih baterija, 143 aviona, 112 helikoptera, 660 bespilotnih letelica, 279 raketnih kompleksa, 2.678 tenkova u drugih oklopnih vozila i 2.503 jedinice motorizovane vojne tehnike“, dodao je Konašenkov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter