Izvor: Tanjug
27.09.2022 u 18:34
0

Tokom protekle nedelje, skoro 66.000 ruskih državljana ušlo je u zemlje Evropske unije, više od 30 odsto u odnosu na prethodnu nedelju!

Broj Rusa koji ulaze u EU skočio je nakon delimične mobilizacije koju je naredila Moskva, a ilegalni prelasci će verovatno porasti ako Rusija odluči da zatvori granicu za potencijalne regrute, saopštila je Evropska agencija za graničnu i obalsku stražu Fronteks.

Tokom protekle nedelje, skoro 66.000 ruskih državljana ušlo je u EU, više od 30 odsto u odnosu na prethodnu nedelju, a većina je stigla u Finsku i Estoniju, navodi se u saopštenju Fronteksa, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Samo tokom poslednja četiri dana u Finsku je stiglo 30.000 ruskih državljana, navodi se u saopštenju.

Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu obišao rezerviste na obuci! (VIDEO)

Fronteks procenjuje da će se ilegalni prelasci granice verovatno povećati ako Ruska Federacija odluči da zatvori granicu za potencijalne regrute, navela je Agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter