Izvor: Kurir.rs/Beta
22.02.2023 u 13:03
3

TONI BLER OTKRIO KADA ĆE SE ZAVRŠITI RAT U UKRAJINI: Putinu treba da bude jasno da njegove ratne ambicije ne mogu da se ostvare

Bler je dodao da je poslednja Putinova "nada" da se odlučnost Zapada na neki način raspadne i uruši.

Bivši premijer Velike Britanije Toni Bler izjavio je danas da će se rat u Ukrajini završiti tek kada predsedniku Rusije Vladimiru Putinu „postane kristalno jasno da njegove ratne ambicije ne mogu da se ostvare“.

– Putinove originalne ratne ambicije su se razvejale, Ukrajinci su pokazali neverovatan stoicizam i hrabrost a Zapad i NATO su dali ujedinjen odgovor – izjavio je Bler za BBC.

On je dodao da je poslednja Putinova „nada“ da se odlučnost Zapada na neki način raspadne i uruši.

PAPA FRANJA POZIVA NA PREKID VATRE: „Pobeda se ne može graditi na ruševinama“

Bivši ministar spoljnih poslova Velike Britanije Lord Hejg izjavio je danas ;da veruje da je kraj ruskog rata u Ukrajini „daleko“ i dodao da Putinove jučerašnje pretnje o testiranju nuklearnog oružja „vode svet u pogrešnom pravcu“.

– Putin ne može nuklearnim pretnjama da nas spreči da branimo Ukrajinu od agresije – izjavio je Hejg.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “TONI BLER OTKRIO KADA ĆE SE ZAVRŠITI RAT U UKRAJINI: Putinu treba da bude jasno da njegove ratne ambicije ne mogu da se ostvare”

  1. Toni Bler govori gluposti kao u doba 90ih, napada na Jugoslaviju i pose Irak, takozvani Zapad ne treba da se urusi, Ukrajina, tkz Zapad i NATO pakt ce da izgube jer nemaju kapaciteta da ratuju s Prosecni 18+ godisnjak na tkz Zapadu nema nameru da se regrutuju i ginu za naciste u Ukrajini. Samo psi rata, pustolovi i polupismeni glupi neonacisti ratuju i ginu za pare u Ukrajini.

    17
    3
    Odgovori
  2. Toliko su umisleni da svoje ambicije i reci stavljaju u usta drugome. Bestidni, komedijanti i sluge koi misle da im je sve dozvoljeno, da uzimaju sve sto im se hoce i koliko im se hoce. Zapadni apokalipticni jahaci, sejaci smrti.

    6
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter