Izvor: TANJUG
01.10.2023 u 11:42
0

TRAGEDIJA U ŠPANIJI: U požaru u noćnom klubu poginulo najmanje šestoro ljudi

U požaru u noćnom klubu u Mursiji u Španiji jutros je poginulo najmanje šestoro ljudi, četvoro je povređeno, a spasilačke službe tragaju za više osoba.

Do požara je došlo oko šest sati jutros u noćnom klubu Teatre, a vatra se proširila i na druge noćne klubove u tom delu grada, prenosi El Pais.

BOMBAŠ SAMOUBICA AKTIVIRAO EKSPLOZIV: Dva policajca ranjena u terorističkom napadu u Ankari

Svedoci požara rekli su da ne mogu da stupe u kontakt sa osam ljudi koji su bili u noćnim klubovima u vreme kada je izbio požar.

Najmanje četiri osobe, dve žene starosti 22 i 25 godina i dva muškarca starosti 41 i 45 godina, zadobili su povrede zbog udisanja dima.

Nacionalna policija je saopštila da nije isključeno da će broj poginulih biti veći. Istraga o uzroku požara je u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter