Izvor: Blic.rs
13.11.2023 u 10:42
0

TRAGIČAN KRAJ OSMOMESEČNE BEBE: Sud doneo odluku da se isključi sa aparata

Beba Indi Gregori, za koju je čuo čitav svet zbog spora oko njenog lečenja, umrla je nakon što je isključena sa aparata za disanje.

Osmomesečna Indi, koja je patila od neizlečivog genetskog mitohondrijalnog stanja, bila je uključena u nekoliko slučajeva Višeg suda i Apelacionog suda u Velikoj Britaniji.

DANAS ODLUKA O PREKIDU LEČENJA? Beba Indi još nije skinuta sa aparata, produženi joj sati života

Sudije su odlučile da bi aparati na koje je ona priključena trebalo da budu isključeni, ali se prošle nedelje umešala Italija. Tada je beba dobila italijansko državljanstvo i pokrenula zakonsku proceduru u poslednjem trenutku da je dovede u bolnicu u Rimu na lečenje.

Nažalost, u petak je taj pokušaj propao, a njenim roditeljima Dinu i Kler je rečeno da će biti isključena sa aparata.

Indi je prebačena iz Kraljičinog medicinskog centra u Notingemu u bolnicu gde je umrla u ranim jutarnjim satima u ponedeljak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter