Izvor: Alo.rs
21.12.2023 u 22:29
0

TRAMP POBESNEO: „To vam nikada neću dozvoliti“

Nakon što je sud u Koloradu doneo istorijsku odluku da se Donald Tramp ne može kandidovati na američkim predsedničkim izborima, on se obratio javnosti.

Trampova kampanja je saopštila da je presuda u Koloradu „pogrešna“ i da će se žaliti Vrhovnom sudu SAD.

Nakon ove nesvakidašnje odluke, oglasio se i sam Tramp, koji je svojim okupljenim pristalicama poručio da takva odluka suda nije usmerena protiv njega već protiv američkog naroda, koji neće da ćuti.

I ONI BI DA ZABRANE TRAMPA? Sve je u rukama Vrhovnog suda

Kad god se ove radikalne demokrate okupe, donesu neku odluku protiv mene, baš im hvala, poručio je Tramp, praćen ovacijama.

– Neprijatelji hoće da uzmu moju slobodu jer hoće da uzmu vašu slobodu. To im nikada neću dozvoliti. Hoće da me ućutkaju jer ja nikada neću dozvoliti da vas ućutkaju, i na kraju nisu oni krenuli na mene, već su krenuli na vas, a ja im samo stojim na putu i uvek ću im stajati na putu, rekao je Tramp.

Podsetimo, podeljeni Vrhovni sud Kolorada proglasio je bivšeg predsednika Donalda Trampa nepodobnim za Belu kuću i presudio da u toj saveznoj američkoj državi on ne može da bude na glasačkom listiću na izborima naredne godine zbog, kako oni objašnjavaju, uloge u napadu njegovih pristalica na američki Kongres 6. januara 2021. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter