Izvor: Kurir.rs
21.12.2023 u 22:19
0

JUNAK IZ PRAGA ŽRTVOVAO SVOJ ŽIVOT, POMAGAO POLICIJI PA URADIO NEŠTO NEVEROVATNO: „Tu sam, PUCAJ U MENE“ (VIDEO)

Petominutni video koji je u posedu policije detaljno otkriva šta se danas događalo u samom centru Praga tokom masakra koji je počinio David K. Snimljeno je kako je u roku od pet minuta s krova ispucao 13 metaka.

David Kozak odgovoran je za najmanje 15 izgubljenih života. Neko je sve snimio u neposrednoj blizini policajaca, a sa videa je vidljivo da počinitelj nije pucao samo unutar zgrade Filozofskog fakulteta, već i po ljudima na ulici koji su prolazili.

Portal Seznam Zpravy je video dobio iz policijskih izvora, no kako nemaju autorska prava za njega, nisu ga ni objavili.

Ipak, opisuju najvažnije što se na snimku događa.

Ljudi beže i skrivaju se.

Ponovno se čuje policijski radio. Policajac javlja da je na ulazu u Filozofski fakultet već patrola. A i hitna je već tamo.

– Treba im reći da mogu ići unutra, da je napadač na krovu.

U međuvremenu, napadač prelazi na drugu stranu zgrade. Nalazi se pored reflektora na zgradi.

Policajac zatim navodi svoje kolege do mesta gde se nalazi napadač. Čuje se kako pristiže sve više policijskih automobila i kola hitne pomoći.

UZNEMIRIJUĆI SNIMAK MASAKRA U PRAGU: Deca čuče na podu dok se čuju rafali (VIDEO)

– Preporučujem udarnu snagu: snajperista s mosta, čuje se policajac, a zatim autor snimka opet govori policiji neka puca i interveniše.

Zatim napadač ustaje i upire oružje u nekoga na ulici. Čuju se još dva pucnja.

Navodno je u tom trenutku i policija počela pucati, no ostaje nejasno je li i napadač pogođen jer se snimak u tom trenutku završava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter