Izvor: Kurir.rs
21.12.2023 u 21:26
0

UZNEMIRIJUĆI SNIMAK MASAKRA U PRAGU: Deca čuče na podu dok se čuju rafali (VIDEO)

Jezivi snimak masakra u Pragu kruži društvenim mrežama.

Na njemu se vidi kako se deca u učionici čuče na podu krijući se iza stolica.

U tim strašnim trenucima čuju se rafali puške pomahnitalog ubice Davida Kozaka.

Ubica pre masakra ubio oca

Podsetimo, ubica iz Praga koji je u masakru na Filozofskom fakultetu ubio 15 osoba, a ranio najmanje 24, pre krvavog pohoda ubio je svog oca kod kuće.

Prema policijskom izvoru ubica je bio Čeh, student istorije sa psihičkim problemima. Navodno je ubio oca kod kuće, a zatim tamo podmetnuo bombu kućne izrade, koja nije uspela.

OGLASIO SE ČEŠKI MINISTAR NAKON TRAGEDIJE: „Češka ovo nikada nije doživela“

Podsetimo, ubica je nakon zločina počinio samoubistvo tako što je pucao u sebe, a onda pao sa zgrade.

„Ubica je eliminisan! Cela zgrada je trenutno u procesu evakuacije i ima nekoliko desetina mrtvih i ranjenih“, saopštila je policija povodom pucnjave na Filozofskom fakultetu Karlovog Univerziteta.

U međuvremenu su se pojavili prvi snimci i fotografije iz Praga.

Kako pišu lokalni mediji, napadač je pao sa zgrade i umro, a pre toga je pucao u sebe, prema nepotvrđenim informacijama svedoka.

Studenti dele informacije na internetu da su ljudi zaključani u učionicama ili biblioteci i da se evakuišu i studenti iz okolnih zgrada u centru Praga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter