Izvor: Tanjug
21.12.2023 u 21:07
0

OGLASIO SE ČEŠKI MINISTAR NAKON TRAGEDIJE: „Češka ovo nikada nije doživela“

 Češki ministar unutrašnjih poslova Vit Rakušan izjavio je da je današnja pucnjava na Karlovom univerzitetu u Pragu "sumanuti čin koji Češka nikada u svojoj istoriji nije doživela".

„Izražavam saučešće svim žrtvama ovog neviđeno sumanutog čina, koji Češka nikada u svojoj istoriji nije doživela“, rekao je Rakušan na konferenciji za medije.

On je dodao da su se ovakvih dešavanja „svi plašili“, ali da je to bilo teško sprečiti.

„Tragedija je duboka, tragedija će sigurno imati i mnoge druge posledice na atmosferu u školi, na bližnje, na one koji su evakuisani iz zgrade, a koji su bili svedoci tragičnog događaja“, rekao je Rakušan.

SVAKI NOVI DETALJ SVE VIŠE ŠOKIRA: Monstrum iz Praga prošle nedelje UBIO BEBU I NJENOG OCA, policija otkriva JEZIVU ISTINU

Na Filozofskom fakultetu Karlovog univerziteta na Trgu Jana Plaha u Pragu danas se dogodila pucnjava u kojoj je, prema poslednjim vestima ubijeno 15, a povređeno 30 ljudi, kao i da je napadač ubijen.

Češka policija je navela i da je otac osumnjičenog za pucnjavu ranije danas pronađen mrtav.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter