Izvor: Kurir-rs
21.12.2023 u 21:01
0

SVAKI NOVI DETALJ SVE VIŠE ŠOKIRA: Monstrum iz Praga prošle nedelje UBIO BEBU I NJENOG OCA, policija otkriva JEZIVU ISTINU

Policija je saopštila nove detalje o ubici iz Praga.

– Želim da saopštim javnosti da ozbiljno radimo sa verzijom koja je realna, da je napadač sa Filozofskog fakulteta odgovoran i za dve žrtve od kraja prošle nedelje u Klanovičkom lesu – rekao je direktor policije Martin Vondrašek, šokirajući sve na konferenciji za novinare.

– Nema poznate veze sa žrtvama, nema poznate veze sa lokacijom, a uveren sam da su to bile potpuno nasumične žrtve koje je odabrala osoba bez ikakve kriminalne istorije – dodao je on.

EVO ŠTA JE NAVELO POLICIJU NA POGREŠAN TRAG: Naredili evakuaciju POGREŠNE ZGRADE

Masovni ubica iz Praga, kako javlja češki portal Novinky, je 24-godišnji David Kozak.

Kako su preneli mediji, tragedija koja se dogodila u petak, 15. decembra popodne u praškom Klanovičkom lesu, potresla je celu Češku. Tamo je nepoznati počinilac pucao i ubio dvomesečnu devojčicu u kolicima i njenog oca Martina (32). Prema rečima njegovih prijatelja, ubijeni čovek bio je veoma popularan, nekonfliktan i svima se dopadao, pa niko nije mogao da shvati zašto bi ga neko ubio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter