Izvor: Alo.rs
21.12.2023 u 19:16
0

OGLASILA SE ČEŠKA POLICIJA, SAZNALI NEVEROVATNU INFORMACIJU: Monstrum ubijao po uzoru na ovu školsku pucnjavu

U jezivom napadu ubijeno je 17 osoba.

Ubica iz Praga, koji je počinio masakr na Univerzitetu, verovatno je inspiraciju za ovo zlodelo dobio u prošlogodišnjem pokolju u jednoj ruskoj školi, navela je češka policija.

„Imamo svežu informaciju, koja nije proverena, sa jednog naloga na društvenoj mreži da je trebalo da bude inspirisana napadom koji se dogodio prošle jeseni u Rusiji“, rekao je šef policije.

„ODUVEK SAM ŽELEO DA UBIJAM“: Poruke koje je UBICA slao pre MASAKRA lede krv u žilama

Podsetimo, 26. septembra prošle godine u pucnjavi u školi u Iževsku, u Rusiji, ubijeno je 17 osoba, među kojima 11 dece, a ranjeno više od 20 ljudi.

Napad se dogodio rano ujutru u školi broj 88, a napadač, bivši učenik te škole Artem Kazancev (34), je nakon krvavog pira izvršio samoubistvo.

On je tog dana oko 10 časova po lokalnom vremenu uleteo naoružan u školu, ubio dvoje čuvara koji su pokušavali da ga zaustave, a potom uleteo u jednu učionicu i počeo da puca, nakon čega je izvršio samoubistvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter