Izvor: Alo.rs
21.12.2023 u 18:43
0

„ODUVEK SAM ŽELEO DA UBIJAM“: Poruke koje je UBICA slao pre MASAKRA lede krv u žilama

Nakon masovne pucnjave na Filozofskom fakultetu Karlovog univerziteta na Trgu Jana Plaha u Pragu, u kojoj je ubijeno najmanje 15 ljudi, 30 ranjeno, a napadač eliminisan, na platformi "X" (nekadašnji Tviter) pojavila se navoda poruka koju je ubica identifikovan kao David Kozak posalo pre samog krvavog pira.

Naime, on se na nepoznatom sajtu prvenstvebo predstavio, a potom i objasnio šta će učiniti, ali i zbog čega. Jezivo pismo, koje je objavio nekoliko sati pre masovne pucnjave ledi krv u žilama.

– Oduvek sam želeo da ubijem, mislio sam da ću u budućnosti postati manijak. Shvatio sam da je mnogo isplativije raditi masovne ubice nego serijske. Sedeo sam… Čekao… Sanjao… Želeo… ali Alina je postala poslednja tačka. Kao da mi je baš na vreme pritekla u pomoć sa neba – naveo je u prvom delu svog „dnevnika“.

Kako je dalje objasnio „kanal“ na kome je objavljeno njegovo pismo, verovatno neće biti na sajtu nakog krvavog pira.

– Ovaj kanal će biti zatvoren nakon ovoga baš dugo, iako sam u početku želeo da ga napravim da bude otvoren, ali sam pročitao uputstva da bi bilo bolje da otvorim kanal nekoliko sati pre pucnjave. Verovatno ću to učiniti – napisao je on.

ALARMANTNO STANJE U PRAGU: Pucač na krovu FAKULTETA sa puškom, STUDENTI PANIČNO BEŽE TRAŽEĆI SPAS (VIDEO)

Na samom kraju objasnio je da će ovo biti kanal, odnosno mesto na kojem će pisati o svom životu pre same pucnjave.

Podsetimo, Češka policija saopštila je danas da se na Filozofskom fakultetu Karlovog univerziteta na Trgu Jana Plaha u Pragu dogodila pucnjava u kojoj ima mrtvih i na desetine ranjenih, kao i da napadač nije ostao živ.

Kako pišu lokalni mediji, napadač je pao sa zgrade i umro, a pre toga je pucao u sebe, prema nepotvrđenim informacijama svedoka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter