Izvor: Kurir.rs
21.12.2023 u 17:00
0

ALARMANTNO STANJE U PRAGU: Pucač na krovu FAKULTETA sa puškom, STUDENTI PANIČNO BEŽE TRAŽEĆI SPAS (VIDEO)

Češka policija saopštila je danas da se na Filozofskom fakultetu Karlovog univerziteta na Trgu Jana Plaha u Pragu dogodila pucnjava u kojoj ima mrtvih i na desetine ranjenih, kao i da je napadač ubijen.

Napadač je ubijen, cela zgrada je evakuisana i ima na desetine ranjenih, navela je policija u poslednjoj objavi na platformi X.

Za sada nije poznato koliko žrtava ima.

Na društvenim mrežama pojavila se slika napadača na krovu kako drži pušku.

Po dostupnim fotografijama, hodnikom fakulteta hodao je muškarac sa dugim vatrenim oružjem, dok druge slike prikazuju ljude koji istrčavaju iz zgrade sa podignutim rukama.

Na snimcima se vide i ljudi kako beže preko mosta u Pragu tražeći spas.

„Pozivamo građane da se ne zadržavaju u neposrednoj blizini i da ne izlaze iz kuće. Intervencija policije i dalje traje, dodali su policijski službenici.

Na mesto zločina zaputio se i češki ministar unutrašnjih poslova Vit Rakušan

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter