Izvor: Alo.rs
21.12.2023 u 15:31
0

HOROR U PORODIČNOJ KUĆI, PRONAĐENO TELO DETETA (4): Mališan IZBODEN NASMRT

Četvorogodišnji dečak izboden je nasmrt u porodičnoj kući u istočnom Londonu, a zbog njegovog ubistva uhapšena je žena (41).

„Ovo je izuzetno uznemirujući incident koji će izazvati šok i nevericu kod lokalne zajednice i svih koji su prisustvovali mestu događaja“, rekao je glavni nadzornik detektiva Džejms Konvej.

Naveo je da se još uvek utvrđuju okolnosti pod kojima je dete preminulo.

SEKIROM ISKASAPIO BABU I DEDU: Zločin u Zmajevu ne prestaje da šokira javnost

„Specijalisti iz našeg tima za ubistva napreduju u istrazi i nastavljaju da rade na utvrđivanju okolnosti smrti deteta i događaja koji su do nje doveli“, dodao je.

Konvej je istakao da iako se događaj dogodio u porodičnoj kući policijski službenici će biti prisutni u toj oblasti jer je prepoznat uticaj koji ovaj zločin ima na zajednicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter