Izvor: neewsweek/happybsc
12.01.2024 u 08:26
0

TRAMPU SE SMEŠI KANDIDATURA: Njegov oponent među republikancima kaže da je hapšenje politički motivisano

Republikanski predsednički kandidat Džon Entoni Kastro koji je podneo više tužbi u nadi da će diskvalifikovati Donalda Trampa da se kandiduje za Belu kuću tvrdio je da se sada suočava sa političkim progonom nakon što je optužen za zločine protiv federalnog poreza.

 

Džon Entoni Kastro (40) optužen je u Teksasu po 33 tačke za pomaganje i pomaganje u pripremi i predstavljanju lažnog i lažnog povratka za navodne zločine koje su tužioci opisali kao „zapanjujuće u svojoj drskosti“.

HITNA REAKCIJA RUSIJE NA BOMBARDOVANJE HUTA: Moskva traži sednicu Saveta bezbednosti UN

Kastro je optužen da je prevario vladu tako što je koristio svoj virtuelni biznis za pripremu poreza, Castro & Compani LLC, da ponudi klijentima veće povraćaje novca nego što su bili dužni ili bi mogli da dobiju negde drugde, kao i da podeli dodatni povraćaj sa poreskim obveznicima. Kastro je navodno postigao veće povrate generisanjem lažnih odbitaka bez znanja poreskih obveznika.
Kastro je za Nevsveek rekao da su optužnice protiv njega politička odmazda zbog negovog suprotstavljanja Trampu.

On je poslednjih meseci dospeo na naslovne strane zbog podnošenja najmanje 27 tužbi širom zemlje pokušavajući da zabrani Trampu da se kandiduje za funkciju zbog navoda da su njegove radnje u vezi sa napadom od 6. januara prekršile Odeljak 3 14. amandmana, koji kaže da je osoba koja je „učestvovala u pobuni ili pobunama“ nakon polaganja zakletve da će podržati Ustav treba zabraniti ponovno kandidovanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter