Izvor: AGENCIJE
12.01.2024 u 08:42
7

ZELENSKI NEĆE PRIMIRJE HOĆE JOŠ KRVI: „Znamo šta spremaju uoči predsedničkih izbora u martu“

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da prekid vatre u ratu Rusije protiv Ukrajine neće dovesti do političkog dijaloga i da bi samo bio od koristi Moskvi.

Obraćajući se novinarima u prestonici Estonije Talinu, tokom turneje po baltičkim zemljama, Zelenski je rekao da bi bilo kakva pauza bila rizik da se dozvoli da se ruske snage pregrupišu i da se poveća snabdevanje municijom, što, kako je naveo, Ukrajina neće rizikovati, preneo je Rojters.

„Pauza ne bi dovela do kraja rata, ne bi dovela do političkog dijaloga sa Rusijom ili sa nekim drugim. I hvala Bogu ovo je sve odlučeno u Ukrajini i neće biti pauze u korist Rusije“, rekao je on.

Govoreći kasnije u letonskoj prestonici Rigi, on je rekao je da se Rusija sprema da pokrene ofanzivu uoči predsedničkih izbora u martu.

TRAMPU SE SMEŠI KANDIDATURA: Njegov oponent među republikancima kaže da je hapšenje politički motivisano

„Oni žele neke male taktičke pobede pre (izbora) i pripremite se za nešto globalno ili masovno posle“, kazao je Zelenski.

Prema njegovim rečima, situacija na frontu je veoma komplikovana jer Ukrajini nedostaje oružje.

Na putovanju u Litvaniju, Letoniju i Estoniju, koje spadaju u zemlje koje najsnažnije u EU i NATO podržavaju Kijev, Zelenski se nada da će se suprotstaviti umoru među zapadnim saveznicima Ukrajine, obezbediti više finansijske i vojne pomoći i razgovarati o nastojanjima Kijeva za pridruživanje NATO i EU.

On je tokom boravka u Talinu upozorio da će Ukrajini biti teško da preživi ako ne dobije odloženi paket finansijske podrške od Evropske unije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “ZELENSKI NEĆE PRIMIRJE HOĆE JOŠ KRVI: „Znamo šta spremaju uoči predsedničkih izbora u martu“”

  1. Ma kakvo primirje Zelenski ide do zadnjeg Ukrajinca, dok svi ne izginu rat neće stati. Ne znam šta taj nesretni Ukrajinski narod misli davno je Zelenskog trebalo objesiti na trgu Kijeva. Samo tako možda bih neko iz Uktajine ostao živ.

    0
    0
    Odgovori
  2. Мир му је највећа претња рату-ако не ратује нема мира ! Он је ‘миротворац’ великог калибра. Спреман је на преговоре о миру као запета пушка. Има толико ‘споменика’ – колико је људи сахранио својом бандоглавом и сулудом ратном пилитиком!Чињеница да медуза опстаје преко 600(шесто) милиона година без мозга, даје шансу многим људима ! Ако је кукумавац-глумац предводник заблуделог ‘стада’ – минско поље је пашњак ! Није проблем што су кола војске Украјине кренула низбрдо,већ да је ‘коњ’ остао на врху ! Не виде очи што се ради на челу. Без њега би многи били лепши, јачи и паметнији.
    (Мр Пит & 12 ‘гуслача’)

    0
    0
    Odgovori
  3. Konj… glupa, lako je gurati golicu da gine. Pokaži se kao pravi vojskovođa pa na prvu liniju a ne komandovati iz SAD il iz ENG. Ti si najveć izdajnik i profiter u Ukrajini.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ma konju jedan šta nećeš primirje, idi ti na prvu liniju i povedi ženu i svu familiju na prvu liniju pa onda reci nećeš primirje oćeš rat a ne da ginu tuđa djeca i sestre i žene,

    0
    0
    Odgovori
  5. Већ је послат коментар на ту тему пре једног дана ! Читате ли и их ви уопште ?!

    0
    0
    Odgovori
  6. Istočni Jevreji ubijaju Ruse sa obe strane Tako se zahvaljuju Rusiji što ih je spašavala u drugom svetskom ratu I to naravno uz pomoċ fašisya iz Ukrajine i faśista iz EU

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter