Izvor: Alo
12.01.2024 u 08:44
0

POGOĐEN AMERIČKI BROD? Huti objavili snimak lansiranja rakete

Na Telegram kanalima objavljen je snimak balističke rakete koju su lansirali Huti nakon što su SAD i Britanija izvele napade na položaje te pobunjeničke grupe u Jemenu.

Za sada nije poznato koji je bio cilj balističke rakete, dok se na Telegramu navodi da je u ovom napadu pogođen brod američke ratne mornarice.

Kako se može videti na snimku, raketa je lansirana tokom protekle noći kao odgovor na bombardovanje američko-britanskih snaga.

DIRNU LI NAM RUSIJU, PLANETU ĆEMO PRETVORITI U PRAH I PEPEO: MEDVEDEV upozorio PUTINA da UKRAJINCI SPREMAJU UDARE RAKETAMA DUGOG DOMETA!

Podsetimo, američke i britanske snage otpočele su vazdušne napade na Hute u Jemenu.

Napad je usledio nakon što su obe zemlje upozorile da bi „moglo da dođe do posledica ako brodovi budu stalno gađani u Crvenom moru“.

Nakon napada, ubrzo su usledile reakcije Moskve, kao i samih lidera Huta, koji su najavili osvetu agresorima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter