Izvor: Sputnik Srbija
07.07.2022 u 12:55
0

TURSKI AMBASADOR U KIJEVU POZVAN NA RAZGOVOR U UKRAJINSKO MINISTARSTVO: Razlog je OVO!

Ambasador Turske u Kijevu Ahmet Gul pozvan je na razgovor u ukrajinsko Ministarstvo inostranih poslova zbog informacija da je brod „Žibek žoli“ koji pod ruskom zastavom prevozi žito izašao iz turske luke, saopšteno je u Kijevu.

Ranije je jedan od članova posade rekao da turske carinske službe nisu sprovele postupak zadržavanja ruskog teretnog broda sa žitom, kako je to tvrdio Kijev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OSUJEĆEN POKUŠAJ SIMBOLIČNOG POSTAVLJANJA UKRAJINSKE ZASTAVE NA ZMIJSKO OSTRVO: Ruske snage likvidirale deo grupe, preživeli vojnici pobegli

Član posade je rekao da se brod nalazio na sidrištu zbog nepovoljnih vremenskih uslova. Kako je objasnio, da je zaista došlo do zadržavanja, brod bi se nalazio u luci pod stražom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter