Izvor: TANJUG
09.11.2022 u 10:46
0

U MIČIGENU IZGLASANO PRAVO NA ABORTUS: Stavljena tačka na zabranu iz 1931.godine

Birači u američkoj saveznoj državi Mičigen, izglasali su pravo na abortus koji će biti zagarantovan državnim ustavom, čime su se priključili Kaliforniji i Vermontu, koji su se ranije opredelili za taj korak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pristalice prava na abortus u Mičigenu sakupile su više potpisa nego u bilo kojoj ranijoj inicijativi za glasanje u istoriji te države, pre nego što se pitanje našlo pred glasačima. 

Ovim je stavljena tačka na zabranu abortusa iz 1931. godine.

Širom SAD, oko dve trećine glasača smatra da bi abortus trebalo da bude legalan u većini ili svim slučajevima, prema anketi AP u kojoj je učestvovalo više od 90.000 glasača širom zemlje.

Dodaje se da samo jedan od 10 anketiranih smatra da bi abortus trebalo da bude zabranjen i ilegalan u svim slučajevima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter