Izvor: Kurir.rs
08.04.2023 u 15:29
0

U MOSKVI RAZARAJU MUK I BOLNA ISTINA: Sahranjen ratni dopisnik Tatarski koji je stradao u terorističkom napadu!

U eksploziji je povređeno više od 30 ljudi, a dan nakon atentata privedena je osumnjičena, 26-godišnja Darija Trepova.

U Moskvi je završena ceremonija oproštaja od ratnog dopisnika Vladlena Tatarskog, koji je poginuo u terorističkom napadu u kafiću. Ceremonija ispraćaja održana je u kapeli groblja Troekurovski i bila je otvorena za javnost.

MOSKVA RAZVIJA NOVU VOJNU STRATEGIJU: „Nuklearnim oružjem ćemo se braniti od agresije SAD“

Pored rođaka i saradnika, od Tatarskog su se oprostili brojni poštovaoci, među njima i lider LDPR Leonid Slucki i reper Akim Apačev.

Ruski mediji su preneli da je venac poslao generalni direktor medijske grupe Raša Tudej Dmitrij Kiseljev, a u kapeli je bio i venac glavne urednice medijske grupe Raša Sevodnja i Rasa Tudej Margarite Simonjan, kao i venac novinara medijske grupe Raša Sevodnja.

Tatarski je sahranjen uz počasni plotun ruske vojske i intoniranje državne himne Rusije.

Vladlen Tatarski (pravo ime – Maksim Fomin) poginuo je 2. aprila u kafiću u univerzitetskoj četvrti Sankt Peterburgu od eksplozivne naprave integrisane u ukrasnu figuru koja mu je poklonjena.

U eksploziji je povređeno više od 30 ljudi, a dan nakon atentata privedena je osumnjičena, 26-godišnja Darija Trepova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter