Izvor: TANJUG
17.05.2020 u 07:57
0

U SUDANU NAJVEĆI BROJ OBOLELIH NA DNEVNOM NIVOU: Registrovano 325 novih slučajeva

Sudansko Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u subotu u toj zemlji zabeležen najveći broj zaraženih od korona virusa na dnevnom nivou, 325 novih slučajeva.

Sudansko ministarstvo je saopštilo i da je u subotu zabeleženo šest smrtnih slučajeva povezanih sa korona virusom, preneli su mediji.

Tako je od početka pandemije u Sudanu registrovano 2.289 slučajeva COVID-19 i 97 smrtnih ishoda povezanih sa tim virusom.

Asošiejted pres dodaje da je većina zaraženih registrovana u prestonici Kartumu, gde su vlasti u aprilu uvele stroge zabrane kretanja zbog pandemije.

OBAVEZNO PROČITAJTE

DOKTOR SRĐA JANKOVIĆ OTKRIVA: Strah je uobičajena ljudska reakcija, nema čoveka koji ga ne oseća

„RAFALNA“ PALJBA SVETSKOG BROJA JEDAN NA PREDSEDNIKA SAD: „Tramp politizuje koronu“

ZLATAN IM VIŠE NE TREBA: Malme odlučio da protera Ibrahimovića

SEZONSKI RADNICI U NEMAČKOJ: Heroji ili kriminalci

DAČIĆ RAZVALIO HRVATE Ovo su Srbi, samo su rođeni na teritorije gde je sada Hrvatska (VIDEO)

ON JE MAŠINA: Benfika napadača ne želi da proda Junajtedu za manje od 100 miliona evra

Mediji dodaju i da je sudanski zdravstveni sistem značajno oslabljen decenijama ratova i sankcija.

Zemlja se još uvek oporavlja od prošlogodišnjeg svrgavanja Omara al Bašira, koji je dugo vladao Sudanom, podseća američka agencija.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter