Izvor: telegraf.rs
11.06.2023 u 15:24
0

ČAK SU I DEVOJČICE UČESTVOVALE U TOME: Osmoro maloletnika uhapšeno zbog ubistva dečaka (16)

Tinejdžer ubijen je sinoć pod nerazjašnjenim okolnostima u Batu, a tom prilikom ranjena je i žena (35), koja nije u životnoj opasnosti

Šestoro dečaka i dve devojčice uzrasta 15 do 17 godina uhapšeni su u Engleskoj zbog sumnje da su umešani u smrt 16-godišnjeg dečaka, koji je izboden.

Tinejdžer ubijen je sinoć pod nerazjašnjenim okolnostima u Batu, a tom prilikom ranjena je i žena (35), koja nije u životnoj opasnosti.

https://happytv.rs/hronika/uhapsen-brat-od-ujaka-masovnog-ubice-iz-mladenovca/582059/

Britanski mediji javljaju da su osumnjičeni pohapšeni sinoć oko 23.30 časova, dok su se vozili autobusom i njima je određeno zadržavanje.

Naređena je obdukcija tela ubijenog dečaka, kako bi bili ustanovljeni svi detalji ovog svirepog zločina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter