Izvor: Tanjug
11.06.2023 u 14:34
1

NISU SE USREĆILI: Ukrajina pokušala na napadne brod Crnomorske flote koji štiti gasovod

Ministarstvo je saopštilo da su tokom odbijanja napada svi čamci uništeni vatrom iz standardnog naoružanja ruskog broda 300 kilometara jugoistočno od Sevastopolja.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da je Ukrajina bezuspešno pokušala da napadne brod ruske Crnomorske flote koji štiti gasovod.

RUSIJA I KINA NA PRAGU PROMENA: Evo o čemu je Gerasimov razgovarao sa kineskim kolegom – strogo POVERLJIVO

U saopštenju se navodi da je brod pratio situaciju duž gasovoda Turski tok i trase gasovoda Plavi tok u Crnom moru, kao i da nije bilo žrtava i da brod nije oštećen.

Ukrajina je bezuspešno napala ruski brod sa šest čamaca u Crnom moru, a tokom napada izviđanje u vazduhu je vršila američka strateška bespilotna letelica „global havk“, ističe rusko ministarstvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NISU SE USREĆILI: Ukrajina pokušala na napadne brod Crnomorske flote koji štiti gasovod”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter