Izvor: happy
14.02.2024 u 09:29
0

VELIKI UDARAC ZA MOSKVU: Ukrajina uništila ruski brod u Crnom moru, pojavio se snimak akcije (VIDEO)

Zvaničnik je rekao je da je operaciju na ruskom desantnom brodu Cezar Kunikov izvela ukrajinska vojna obaveštajna agencija (GUR) kao deo zajedničke operacije

Ukrajina je u sredu napala i uništila ruski vojni brod Cezar Kunikov u Crnom moru, rekao je ukrajinski odbrambeni zvaničnik za Si-en-en.

Zvaničnik je rekao je da je operaciju na ruskom desantnom brodu Cezar Kunikov izvela ukrajinska vojna obaveštajna agencija (GUR) kao deo zajedničke operacije.

U napadu su učestvovale bespilotne letelice „MAGURA“, a brod je oštećen i ne može se popraviti, prema zvaničniku koji je tvrdio da je potonuo u Crnom moru.

Si-en-en nije mogao nezavisno potvrditi tvrdnje.

Ukrajina je izvela seriju napada na ruske ratne brodove u Crnom moru, uključujući potapanje vođenog raketnog broda Ivanovec ranije ovog meseca i, potapanje njenog vodećeg broda Crnomorske flote, Moskva, u aprilu 2022.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci akcije uništavanje ruskog broda.


Bespilotne letelice „MAGURA” dugačke su samo nekoliko metara i pokreću ih džet skije, rekao je za Si en-en ranije ove godine pilot iz specijalne jedinice ukrajinske odbrambene obaveštajne agencije.

Dronovi imaju veliki domet od oko 800 kilometara (skoro 500 milja), tako da vojne jedinice mogu da lansiraju bespilotne letelice sa velikih delova ukrajinske obale za misije protiv ciljeva na Krimu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter